Aquest és un llibre de carn, encara que de carn de paper, carn fictícia, carn que no és carn. El formen una sèrie de 23 tríptics compostos per dibuixos en blanc i negre sobre pautes mil·limetrades, que van acompanyats per unes etiquetes que segueixen l'estil dels 'Inkan' japonesos, que actuen com a firma i títol. Completen els tríptics, els versos "càrnics" de la poeta Maria Castrejón, reconvertits en papers per empaquetar els productes de carnisseries imaginàries. Dibuixos i textos que acaben embolicant la carn, com encara passa en els pobles sense grans superfícies comercials, en papers pop. El també poeta Dionisio Cañas que amb gran altruisme ha participat en el projecte, ens regala al final del llibre, un perfecte colofó que tanca aquesta aventura càrnica.

El llibre també ha comptat amb la participació d'Íngrid Marquès, el suport de Javier de la Fuente, i la col·laboració de Comercial Celestino Gil SA.

Un dels dibuixos+poemes del llibre ha guanyat el 1er Premi de poesia experimental Francisco Pino de la Fundació Jorge Guillén (Valladolid).

Característiques
Edició numerada i signada de 210 exemplars
Idioma: castellà
Paper Amber Grafic de 100 gr.
Enquadernació tapa tova de 200 gr.
amb portada laminada mat
Páckaging amb xarxa elàstica i etiqueta
Imprès a The Private Space
121 pàgines
15 x 15 cm.
2013


Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /usr/home/sandramarch.com/web/ndxz-studio/lib/statistics.php on line 56