"Hay hombres que luchan un día y son buenos. Hay otros que luchan un año y son mejores. Hay quienes luchan muchos años, y son muy buenos. Pero hay los que luchan toda la vida, esos son los imprescindibles". Bertolt BrechtEl projecte tracta de narrar la vida dels meus pares a partir d’una metàfora visual i escultòrica. Plantejo la construcció de l’obra a partir del referent de l’ofici familiar: una polleria. Aquesta elecció no és gratuïta. El fet de materialitzar un espai en el que s’hi trossegen animals morts, té la voluntat de reflectir la duresa de la vida de dues persones, tot i que alhora es suavitza amb l’ús d’un material tou com a base per a la realització de la peça.
El projecte té com a element central la reconstrucció de la nevera-frigorífic on s’hi exposen tots els productes que s’hi trobaven, elaborats amb feltre cosit. En les etiquetes dels preus, hi relato una biografia sintetitzada dels meus progenitors. D’altra banda, les peces producte del especejament dels pollastres, porten impreses unes dates que es vinculen amb dues cronologies paral·leles: dies assenyalats de la vida dels meus pares, la Maria i el Joan; i esdeveniments destacables de la Historia d’Espanya.


Instal·lació
Escultura tèxtil i vídeo
150 x 210 x 85 cm. / 2:31:24
2010

Aquest és un projecte de Sandra March en col·laboració amb Maria Pinell.
També hi han col·laborat:
- Cosit: Irene Manresa
- Disseny gràfic: Íngrid Marqués
- Producció: Joan Colell i Manolo Hernández
- Revisió de texts: David Hernández i Irene Manresa
- Vídeo: Maria Verdú


Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /usr/home/sandramarch.com/web/ndxz-studio/lib/statistics.php on line 56