Aquest projecte amb certa base científica, impúls terapèutic i voluntat artística, es traça un recorregut metafòric, gràfic i auditiu, de recuperació, des d'una simbòlica pèrdua del cor fins a la seva restauració, a través d'un recorregut per la bella i variada morfologia dels sistemes cardíacs de diferents espècies d'animals i el so dels batecs dels seus cors.

El projecte vol ser a més terapèutic per als lectors, i els convida a dir allò que mai han dit a aquella perso- na, allò que li haurien d'haver dit o allò que voldrien dir-li, adaptant la vella tradició japonesa dels Omikuji.

Escolta el teu cor.


COL.LABORACIONS i AGRAÏMENTS
El projecte no hagués estat possible sense l'assessorament de Francesc Uribe Porta, biòleg del Museu de Ciències Naturals de Barcelona, i el treball sonor del músic Vicente Rosati. També hi han col·laborat de forma puntual: David Hernández-Ligero; Raül Tortosa, veterinari; Enric Vidal, veterinari; Hugo Fernández, veterinari del Zoo de Barcelona; Lúa Coderch, artista; Sebastián Jara, artista; Daniel Romero, artista; Javier Quesada Lara, Berta Caballero, Glòria Masó, Carles Orta, Alexandre Martínez, del Museu de Ciències Naturals de Barcelona; i Xavi Cañellas, fisioterapeuta.

Instal·lació
Dibuix i so
2013